Teamassistent

16 uur per week

Is dit jouw droombaan?

Onze cliënten willen graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen en wij gaan er vanuit dat ze zelf zoveel mogelijk de regie voeren over hun zorg(vraag). Aan jou de uitdaging hen te ondersteunen om zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven.

Als Teamassistent ben je het visitekaartje van de organisatie; de spin in het web. Dagelijks ontzorgen wij onze wijkteams, cliënten en verwijzers door hen op professionele wijze te informeren en/of te verwijzen naar de juiste weg. Daarnaast ondersteunen de Teamassistenten de wijkteams en de backoffice op administratief gebied. Iedere Teamassistent kan naast deze werkzaamheden ook een eigen taak in een werkgroep vervullen. We werken in een rooster waarmee we 5 dagen in de week goed telefonisch bereikbaar zijn.

Plaats in de organisatie

Als onderdeel van de backoffice is de vakgroep Teamassistenten een ondernemend en zelfsturend team in een omgeving die volop in beweging is. Met elkaar ondersteunen we collega’s in het primaire proces, zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren en cliënten van de juiste zorg worden voorzien. Met elkaar dragen wij bij aan het creëren van een gezonde bedrijfsvoering.

Wij vragen

Je bent een enthousiast persoon met een opleiding op MBO-niveau 3 (IG), met een zorgachtergrond. Je beschikt over goede communicatieve, digitale en schriftelijke vaardigheden. Als Teamassistent ben je goed op de hoogte van wat er speelt in de hele organisatie. Gezien de  diversiteit van werkzaamheden ben je in staat om snel te schakelen. Je bent stressbestendig en gaat klantvriendelijk te werk. Daarnaast ben je integer en nauwkeurig. Je hebt praktische ervaring op het gebied van administratieve werkzaamheden.

Wij bieden
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden. Bij een fijne samenwerking wordt dit daarna omgezet naar onbepaalde tijd.
  • Een dienstverband voor 16 uur per week.
  • Waardering en werk bij een organisatie die verkozen is tot ‘Beste Werkgever van 2021’.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een Microsoft surface, pensioenregeling en ziektekostenregeling.
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen als mens én zorgprofessional. Je hebt een persoonlijk opleidingsbudget van €400,= per jaar.
  • Ook fijn: je krijgt een Batavus Cura elektrische fiets in bruikleen. De kosten voor het leasen, pechhulp en verzekering zijn voor ons!
  • Een salaris conform cao VVT in functiegroep 35 (maximaal € 2.845,12 op basis van 36 uur per week). Daarnaast bouw je maandelijks 8% vakantiegeld op en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% van je brutosalaris van het betreffende kalenderjaar.
Over Vierstroom Zorg Thuis

Als organisatie zijn we continu in ontwikkeling, passen zorginnovaties toe en denken na over de zorg van de toekomst. We zijn aanpakkers, denken in oplossingen en zijn trots op het werk wat we doen.

We bestaan uit 42 wijkteams, werken met ruim 600 collega’s en helpen gemiddeld 10.000 cliënten op jaarbasis. Vierstroom Zorg Thuis is onderdeel van Fundis. In dit netwerk van organisaties kun je je hele leven leren, groeien en werken in de (ouderen)zorg en welzijn. We zijn een erkend leerbedrijf, waarbij werkplezier en de ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met de teamassistenten op telefoonnummer 088 0444 888 of teamassistenten@vierstroomzorgthuis.nl.

Solliciteren

Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief te mailen aan werving@vierstroomzorgthuis.nl. Bij Vierstroom Zorg Thuis geldt dat interne kandidaten voorrang hebben op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Voor een dienstverband bij Vierstroom Zorg Thuis zijn een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een navraag bij referenten onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

Beste Werkgever 2020-2021

Wij zijn trots dat Vierstroom Zorg Thuis dankzij de input van haar medewerkers wederom is uitgeroepen tot BESTE WERKGEVER! Het overgrote deel van onze collega’s geeft aan betrokken, bevlogen of betrokken én bevlogen te zijn. 

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt