Verpleegkundige Reeuwijk

Werken in de wijkverpleging en iedere werkdag fietsen door een prachtig natuurgebied. Dit kan in team Reeuwijk! Kom jij werken in dit gezellige en diverse team? Wij zoeken:

Verpleegkundige niveau 4 voor 16 tot 32 uur

Het werk ‘in de wijk’

Team Reeuwijk is een betrokken, gezellig en zelfsturend team. Het team bestaat uit 8 collega’s, waarvan 2 mannen en de leeftijden variëren van schoolverlater tot bijna pensionado. Ook onze cliënten zijn erg divers. Je komt bij cliënten die wonen in het plassengebied, maar je komt ook in een arbeidersomgeving. In ons team is nog veel ruimte om te groeien, we willen aan de slag met aandachtsvelden en je krijgt een teamrol, bijvoorbeeld de rol van planner. Het wijkteam zit in het medisch centrum en we hebben goede lijntjes met de huisarts, POH en andere disciplines. Naast dat we fijn met elkaar samenwerken worden we ook erg goed gewaardeerd op de Zorgkaart Nederland. Daar zijn we trots op!

Zorgvragen variëren van persoonlijke hygiëne, het aanreiken van medicijnen, wondzorg tot psychische problematiek.  Naast de verpleging bij mensen aan huis kijk je verder mee in de situatie op het gebied van preventie met daarbij de inzet van Virtuele Thuiszorg. Speelt er een complexe casus of heb je hulp nodig? Je collega’s staan altijd voor je klaar. Een luisterend oor, even overleggen of helpen waar nodig. We nemen de tijd om je in te werken, zodat je goed voorbereid en ingewerkt zelfstandig op pad kan.

Vanuit Vierstroom Zorg Thuis krijg je alle kansen om jezelf via opleidingen te ontwikkelen als mens én zorgprofessional. Onze cliënten en juist óók onze medewerkers vinden wij erg belangrijk. Er zijn korte lijnen, er wordt naar je geluisterd en je voelt je gewaardeerd. Daarnaast zijn we bezig met de zorg van de toekomst; we zetten de juiste technologieën en innovaties in en denken actief mee over verbeteringen in de wijkverpleging.

Wij bieden
  • Waardering en werk bij een organisatie die verkozen is tot ‘Beste Werkgever van 2021’
  • Een gezellig, hecht en laagdrempelig team waarbij je veel verantwoordelijkheid hebt maar er zeker niet alleen voor staat.
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen als mens én zorgprofessional. Je hebt een persoonlijk opleidingsbudget van € 400,- en de mogelijkheid om door te leren tot bijvoorbeeld wijkverpleegkundige.
  • Een dienstverband tussen 16 en 32 uur per week, afhankelijk van jouw wensen.
  • Ook fijn: je krijgt een Batavus Cura elektrische fiets in bruikleen. De kosten voor het leasen, pechhulp en verzekering zijn voor ons!
  • Inschaling volgens CAO VVT. Voor een Verpleegkundige niv. 4 is dat FWG 45 (€ 2.492,51 – € 3.362,22)
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden. Bij een fijne samenwerking wordt dit daarna omgezet naar onbepaalde tijd
Wie ben jij

Een tevreden cliënt en het bieden van de beste zorg, dat is wat jij energie van krijgt. Je staat stevig in je schoenen, kunt goed zelfstandig werken en durft verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast ben je een echte teamspeler. Je vindt het leuk en belangrijk om contact met je collega’s te hebben en elkaar te helpen. Voor een kop koffie of een leuk teamuitje zijn we bij jou ook aan het juiste adres.

Daarnaast ben je

  • In het bezit van een diploma MBO Verpleegkunde niv. 4 of HBO-V.
  • Vrolijk, oplossingsgericht en communicatief sterk.
Over Vierstroom Zorg Thuis

Bij Vierstroom Zorg Thuis bieden we zorg aan mensen binnen hun eigen vertrouwde omgeving, zodat ze langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Als organisatie zijn we continu in ontwikkeling, passen zorginnovaties toe en denken na over de zorg van de toekomst. We zijn aanpakkers, denken in oplossingen en zijn trots op het werk wat we doen. We bestaan uit 42 wijkteams, werken met ruim 600 collega’s en helpen duizenden cliënten. We doen veel voor mensen met dementie. We hebben vier teams van casemanagers dementie en 3 ontmoetingscentra. Als onderdeel van Fundis, leveren wij voor iedere fase in je leven een passende zorgfunctie. We zijn een erkend leerbedrijf, waarbij het werkplezier en de ontwikkeling van onze medewerkers centraal staan.

Solliciteren

Word jij enthousiast van deze functie en zie jij jezelf al werken bij Vierstroom Zorg Thuis? Solliciteer dan direct via het formulier op deze pagina. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Andy van Berkel via Werving@vierstroomzorgthuis.nl of 088 0444878. Binnen 48 uur ontvang je een reactie van ons.

Naar welke functie solliciteer je?
Wijkteam voorkeur
Hoeveel uur zou je ongeveer willen werken?
Naam (verplicht)
Adres (optioneel)
Telefoonnummer (verplicht)
E-mail (verplicht)
Relevante opleiding (noteer: afgerond of bezig met opleiding) (verplicht)
Upload hier je cv (optioneel)
Geen bestand gekozen
Ik heb de vacature ontdekt via: (verplicht)
Aanvullende informatie (optioneel)

Beste Werkgever 2020-2021

Wij zijn trots dat Vierstroom Zorg Thuis dankzij de input van haar medewerkers wederom is uitgeroepen tot BESTE WERKGEVER! Het overgrote deel van onze collega’s geeft aan betrokken, bevlogen of betrokken én bevlogen te zijn. 

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt