Casemanager dementie regio Krimpenerwaard

Dit is een vacature van TANDEM; een samenwerkingsverband van Vierstroom Zorg Thuis, Zorgpartners en De Zellingen.

Wil jij écht iets voor anderen betekenen?

Door alle veranderingen in de zorg kan het idee ontstaan dat alles alleen nog maar om het verlenen van basiszorg draait. Wij merken juist dat cliënten langer thuis willen wonen en daar zelf de regie over willen houden. Dat gaat niet altijd vanzelf. Dat vraagt om mensen die complexe zorg kunnen bieden, die verantwoordelijkheid durven nemen en vooral iets voor anderen willen betekenen. Bij Steunpunt Dementie werken we daar graag aan. Elke dag weer. Help jij ons mee?

Zo ziet je dag eruit:

Je maakt deel uit een lokaal samenwerkingsverband dat zich richt op thuiswonende mensen met dementie en hun naasten. 

Gedurende het hele traject vanaf een eerste signaal of diagnose tot aan opname in een woonvorm voor mensen met dementie of overlijden heb jij een ondersteunende en coördinerende rol. In je werkzaamheden ga je uit van de vraag en de leefgewoonten van de cliënt en zijn naasten. Ieder mens is uniek en ieder mens doet ertoe. Als Casemanager Dementie ondersteun je de cliënt en zijn naasten om te leren omgaan met het ziekteproces. Je staat naast de cliënt en zoekt aansluiting met zowel de cliënt als zijn naasten. Jij zorgt ervoor dat de cliënt zijn eigenheid behoudt en houdt vast aan de mens die er voor ons toe doet. Je doet dat door te analyseren wat er precies aan de hand is zonder te oordelen of te veroordelen. Betrouwbaarheid, deskundigheid en vasthoudendheid is waar we voor staan om mensen met dementie te ondersteunen. 

Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar een

Casemanager Dementie

  • Werkgebied Krimpenerwaard, nauw samenwerkend in TANDEM verband met collega casemanagers van Zorgpartners en De Zellingen
  • 24 uur per week
  • Startdatum in overleg, liefst zo snel mogelijk                                                                                                         
Dit breng je mee

Wij gaan er vanuit dat je beschikt over een diploma HBO-V en in bezit bent van een aanvullende opleiding Casemanagement Dementie, gevolgd bij een landelijk erkend instituut of bereid bent deze opleiding te volgen. Je hebt ervaring en affiniteit met de doelgroep en een groot inlevingsvermogen. Hiernaast heb je ervaring met het opzetten van een netwerk en uitgebreide kennis van de sociale kaart. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Dit bieden wij:
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden welke bij wederzijds goedvinden daarna zal   worden omgezet naar onbepaalde tijd.
  • Inschaling conform cao VVT FWG 50
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en ziektekostenregeling.
  • Je krijgt een Batavus Cura elektrische fiets in bruikleen. De kosten voor het leasen, pechhulp en verzekering zijn voor Vierstroom Zorg Thuis!

Medewerkers zien Vierstroom Zorg Thuis als een goede werkgever, zijn zeer betrokken bij de organisatie en voelen zich gewaardeerd om hun inbreng. Mede door het vertrouwen dat ze voelen is Vierstroom Zorg Thuis verkozen tot 'Beste werkgever 2021' (effectory).

Solliciteren

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Dieuwke Biesma, Manager Steunpunt Dementie op 06 46361045.
Solliciteren kan via  onderstaand sollicitatieformulier of door je cv en motivatiebrief te mailen aan Werving@vierstroomzorgthuis.nl.
Binnen 48 uur ontvang je een reactie van ons.

Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.

En dan dit nog…

Wij weten dat onze werknemers het hart van de organisatie zijn en hechten grote waarde aan jouw mening in alle ontwikkelingen binnen onze organisatie! Zo blijft je werk uitdagend en afwisselend. Ook jezelf blijven ontwikkelen is leuk. Daarom bieden wij hiervoor volop ruimte. Daarnaast krijg je natuurlijk een surface en smartphone tot je beschikking om je werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren.

Naar welke functie solliciteer je?
Wijkteam voorkeur
Hoeveel uur zou je ongeveer willen werken?
Naam (verplicht)
Adres (optioneel)
Telefoonnummer (verplicht)
E-mail (verplicht)
Relevante opleiding (noteer: afgerond of bezig met opleiding) (verplicht)
Upload hier je cv (optioneel)
Geen bestand gekozen
Ik heb de vacature ontdekt via: (verplicht)
Aanvullende informatie (optioneel)

Beste Werkgever 2020-2021

Wij zijn trots dat Vierstroom Zorg Thuis dankzij de input van haar medewerkers wederom is uitgeroepen tot BESTE WERKGEVER! Het overgrote deel van onze collega’s geeft aan betrokken, bevlogen of betrokken én bevlogen te zijn. 

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt