Wijkverpleegkundige Berkel en Rodenrijs

Is dit jouw droombaan?

Onze cliënten willen graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen en wij gaan ervanuit dat ze zelf zoveel mogelijk de regie voeren over hun zorg(vraag). Aan jou de uitdaging ze te ondersteunen om zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven. Als wijkverpleegkundige bij Vierstroom Zorg Thuis heb je een afwisselende baan: het ene moment ben je een intake aan het doen bij een client thuis en het volgende moment doe je mee in een projectgroep voor het verbeteren van één van onze processen. Dat doe je in de context van een zelfsturende organisatie, met veel vrijheid maar ook veel verantwoordelijkheden. Ben jij de wijkverpleegkundige die verantwoordelijkheid neemt en ook vertrouwen geeft? Ben je in je element bij complexe zorgcasuïstiek en heb je affiniteit met digitalisering in de zorg? Dan hebben we een vacature voor jou.

Wijkverpleegkundige niveau 5/6

  • Wijkteam Berkel en Rodenrijs
  • 28-36 uur per week
  • Salaris inschaling FWG50 (met uitzicht op FWG55)

Bij Vierstroom Zorg Thuis kan je in Berkel en Rodenrijs direct starten als wijkverpleegkundige. Over de taken van een wijkverpleegkundige hoeven we je natuurlijk niets meer te vertellen, die ken je met jouw ervaring als geen ander. Vanuit deze rol ben je de verbindende schakel in de wijk en fungeer je als spil tussen huisartsen, eerstelijnszorg en welzijnsorganisaties. Je bent vanuit Vierstroom Zorg Thuis voor wijkbewoners, (zorg)professionals en vrijwilligers een laagdrempelige en benaderbare partner en je werkt zo actief mee aan onze zichtbaarheid in de wijk. Daarnaast coach en instrueer je collega’s op inhoud en waarborg je op die manier de kwalijk van zorg in het team. Je bent een ambassadeur van je vak, nauw betrokken bij ontwikkelingen in het vakgebied en van daaruit ambassadeur van digitalisering in de zorg.

Wie ben jij?

Als onze ideale kandidaat ben je in het bezit van een diploma HBO-V en heb je meerdere jaren werkervaring als wijkverpleegkundige. Daarbij omschrijven jouw collega’s en vrienden je als een stevige persoonlijkheid. Je durft positie in te nemen en weet tegenstrijdige belangen op een genuanceerde manier bij elkaar te brengen. Ondanks dat je graag in een team werkt, lukt het je ook om met een brede blik naar het team, de omgeving en de zorg te kijken. Jouw enthousiasme (over het vak) werkt aanstekelijk. Dat zien we terug in hoe je communiceert.

Daarnaast herken je jezelf in de volgende trefwoorden: zelfstandig, zelfreflectie, netwerker, bouwen aan kwaliteit en het team, focus op persoonlijke ontwikkeling en coachende aanpakker. Tot slot ben je beschikbaar voor 28 tot 36 uur per week.

Kom je bij ons werken?

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan gerust contact op met regiomanager Steven van den Oord, 06-46361350.

Solliciteren kan via onderstaand sollicitatieformulier of door je cv en motivatiebrief te mailen naar werving@vierstroomzorgthuis.nl.  Doe dit zo snel mogelijk, maar het liefst vóór 10 februari a.s. We streven ernaar om binnen twee werkdagen een reactie te geven op je sollicitatie.

Wij bieden
  • Waardering en werk bij een organisatie die verkozen is tot ‘Beste Werkgever van 2021’
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een Microsoft surface, smartphone, elektrische leasefiets, pensioenregeling en ziektekostenregeling.
  • Een dienstverband van minimaal 28 uur en maximaal 36 uur per week, afhankelijk van jouw wensen.
  • Ook fijn: je krijgt een Batavus Cura elektrische fiets in bruikleen. De kosten voor het leasen, pechhulp en verzekeren zijn voor ons.
  • Inschaling volgens CAO VVT. Voor een wijkverpleegkundige is dat FWG50, met uitzicht FWG55. Daarnaast bouw je maandelijks 8% vakantiegeld op, wat jaarlijks wordt uitgekeerd in de maand mei. In de maand november krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33% van je brutosalaris van het betreffende kalenderjaar.
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
Over Vierstroom Zorg Thuis

Bij Vierstroom Zorg Thuis bieden we zorg aan mensen binnen hun eigen vertrouwde omgeving, zodat ze langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Als organisatie zijn we continu in ontwikkeling, passen zorginnovaties toe en denken na over de zorg van de toekomst. We zijn de grootste aanbieder van wijkverpleging in de regio, met 42 wijkteams. We werken met ruim 600 collega’s en helpen duizenden cliënten. Als onderdeel van Fundis, leveren wij voor iedere fase in je leven een passende zorgfunctie. We zijn een erkend leerbedrijf, waarbij het werkplezier en de ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat.

Naar welke functie solliciteer je?
Wijkteam voorkeur
Hoeveel uur zou je ongeveer willen werken?
Naam (verplicht)
Adres (optioneel)
Telefoonnummer (verplicht)
E-mail (verplicht)
Relevante opleiding (noteer: afgerond of bezig met opleiding) (verplicht)
Upload hier je cv (optioneel)
Geen bestand gekozen
Ik heb de vacature ontdekt via: (verplicht)
Aanvullende informatie (optioneel)

Beste Werkgever 2020-2021

Wij zijn trots dat Vierstroom Zorg Thuis dankzij de input van haar medewerkers wederom is uitgeroepen tot BESTE WERKGEVER! Het overgrote deel van onze collega’s geeft aan betrokken, bevlogen of betrokken én bevlogen te zijn. 

 

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt