Vierstroom

Over ons

Zorg op maat

Zorg op maat

Wij vinden het belangrijk dat u gewoon uw dagelijks leven kunt leiden. Daarom kijken wij niet alleen naar uw zorgwensen, maar ook naar uw manier van leven. En daar passen we de zorg helemaal op aan. Wilt u bijvoorbeeld lekker uitslapen? Of wenst u in de middag warm eten inclusief assistentie? Daar proberen wij invulling aan te geven. Ons uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk zelf blijft doen. U behoudt de regie over uw eigen leven.

De zorg van Vierstroom Verpleeg Thuis varieert van welzijnstaken tot zorgtaken. Van assisteren bij aankleden en douchen tot aan ondersteunen bij maaltijden of het klaarzetten en toedienen van medicatie. Daarnaast voeren we verpleeghandelingen uit die uw huisarts of specialist voorschrijft, zoals het verzorgen van een wond, blaaspoelen of het geven van injecties. Maar ook uw welzijn en ontspanning vinden wij belangrijk. Er is ruimte voor een wandeling of het doen van een spelletje.

Wilt u bij ons zorg op maat afnemen, dan komen wij bij u langs. We brengen uw zorgvraag goed in kaart. U krijgt een persoonlijke begeleider die verantwoordelijk is voor uw zorg. Hij of zij is uw vaste aanspreekpunt die samen met u inventariseert wat u nodig hebt om veilig en verantwoord thuis te kunnen blijven wonen. Hebben wij uw wensen in kaart? Dan maken wij een persoonlijk leefplan, waarin we alle afspraken met elkaar vastleggen.

Zorg op maat