Dokter Tamara’s Online Leefstijlprogramma

Voel je weinig grip op je gezondheid? Door kleine veranderingen in je leefstijl boek je snel resultaat. Bij een gezonde leefstijl denken veel mensen aan op een andere manier eten, maar het is veel meer dan dat. Het online leefstijlprogramma van dokter Tamara richt zich op naast voeding ook op ontspanning, slaap en beweging voor een gezonder en energieker leven.

Je voordeel als Vierstroom-lid

Het dokter Tamara’s Leefstijlprogramma duurt 10 weken en kost € 99,-. Je hebt dan een jaar lang toegang. Als je aanvullend verzekerd bent, krijgt je jouw deelname 100% vergoed! En heb je geen aanvullende zorgverzekering, dan krijg je 50% vergoed.

Meld je nu aan voor het Leefstijlprogramma en ontvang gratis het leefstijlpakket van dokter Tamara. De inhoud van het Leefstijlpakket wisselt regelmatig. Bij aanmelding ontvang je het Leefstijldagboek en nog wat aardigheidjes, zoals de raamsticker met het Leefstijlkompas.

Een betere leefstijl in een handomdraai

In 10 weken leer je met het online leefstijlprogramma van dokter Tamara alles over een gezonde leefstijl. Je ontvangt praktische handvatten voor meer inzicht en betere keuzes om je doelen te bereiken. Elke week komt er een deel van de cursus online. Elk deel bestaat uit korte lessen die je kunt bekijken wanneer het jou uitkomt. Je hebt een jaar toegang tot de lessen en de opnames van de webinars. En Tamara deelt veel recepten met je en je kan gebruikmaken van ondersteunende materialen, zoals het gratis leefstijlpakket. Je volgt het online programma wanneer jij dat wilt in je eigen tijd. Je hebt een jaar lang toegang tot alle informatie.  

Leefstijlprogramma

  • Voeding: een gezond lichaam en beter in uw vel, kom te weten welke voeding wel of juist niet voor u werkt;
  • Beweging: dokter Tamara heeft alle excuses om niet te bewegen al eens gehoord. Bewust doelen stellen en u eraan houden, daarmee gaan we aan de slag;
  • Ontspanning: rust is ontzettend belangrijk voor een gezonde levensstijl, toch vinden we het soms moeilijk die momenten voor onszelf te creëren.  Leer hoe u meer balans tussen inspanning en ontspanning krijgt;
  • Gedragsverandering: soms is een klein inzicht het enige dat nodig is voor grote veranderingen. In dit programma wordt u bewust van uw levensstijl en keuzes;
  • Slaap: het gaat niet alleen om het aantal uur dat u slaapt, maar ook hoe goed u slaapt! Dokter Tamara helpt u uw slaap te verbeteren.

Verder lezen?

Log in als lid van de Vierstroom of klik hier en wordt vandaag nog lid.
Wel lid maar geen account? Klik hier en maak een account aan.

Algemene Voorwaarden
Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

Nog geen lid van Vierstroom?

  • Online leefstijlprogramma van 10 weken.
  • Gratis leefstijlpakket.
  • Een jaar lang toegang.
  • 100% vergoeding bij aanvullende zorgverzekering.
  • 50% vergoeding bij geen aanvullende zorgverzekering.