Zorgeloos op pad met personenalarmering

Passende hulp, altijd en overal

Soms kunt u bang zijn dat er iets met uzelf gebeurt of met iemand die u dierbaar is. Met een abonnement op Personenalarmering heeft u met een alarmknop altijd direct toegang tot de hulp die u wilt. Dat geeft het vertrouwen, en vrijheid om te genieten van het leven. Voor de gebruiker, én de mensen eromheen! 

Voor €29,23 per maand heeft u al een abonnement Personenalarmering. Klik op onderstaande button en sluit direct een abonnement af. Lukt het niet via de website? Geen probleem! Stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl en u wordt gebeld door een van onze ledenconsulenten. De ledenconsulent helpt u vervolgens telefonisch met het afsluiten van het abonnement.

Als lid van Vierstroom ontvangt u maar liefst 32,5% korting op de aansluitkosten. Word vandaag nog lid van Vierstroom! 

Abonnement afsluiten

Met één druk op de knop

Met personenalarmering heeft de drager direct toegang tot passende hulp in een situatie waarin dat nodig is. Als u gevallen bent bijvoorbeeld, of u wordt onwel. Met de compacte alarmknop is hulp altijd dichtbij, direct onder de knop! Het apparaatje huurt u van ons, u kiest zelf de vorm van het bijbehorende abonnement. Hiermee heeft u toegang tot de gewenste hulp. U bepaalt zelf of het doorschakelt naar familie, mantelzorgers of andere hulp. Met personenalarmering is 1 druk op de knop voldoende:

  • Altijd en overal toegang tot hulp naar keuze; mantelzorger(s), familie of hulpverlening;
  • Altijd professionele achtervang van de meldkamer, als de gekozen hulp niet direct opneemt;
  • Degene die de oproep accepteert kan direct praten met de gebruiker;
  • De locatie van de drager wordt automatisch gedeeld met de gekozen hulp;
  • Makkelijk in gebruik, spatwaterdicht en oplaadbaar;
  • Inclusief simkaart, zoekt altijd het sterkste netwerk.

Kies wat bij u past

"Het gevoel dat ik altijd en overal snel geholpen kan worden, zorgt voor enorm veel vrijheid” - Wim (81)

Personenalarmering is een waardevolle ondersteuning van uw leven en van de mensen om u heen. Door de verschillende abonnementsvormen en het kiezen van uw achtervang, bepaalt u zelf hoe u dit vormgeeft. Een instapabonnement heeft u al voor €29,23 per maand.

Als u hulp wilt bij het kiezen van een abonnement, of vragen heeft over de voordelen van een personenalarm, neem dan contact op door het sturen naar een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl

Ga naar de keuzehulp

Algemene Voorwaarden
Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

Nog geen lid van Vierstroom?

Meer informatie?
Stuur een email naar ledenservice@vierstroom.nl

Direct afsluiten? Klik hier!