Leen krukken, een rollator of een looprek

Na een operatie, behandeling of bij een blessure is het vaak zo dat u uw lichaam niet teveel mag belasten. Door tijdens het lopen goed op de krukken te steunen wordt het been minder belast en doet het minder pijn. Als Vierstroom-lid leent u gemakkelijk en gratis krukken, een rollator of een looprek.

Ondersteuning van de Thuiszorgwinkel

Na een operatie of blessure heeft u baat bij de juiste ondersteuning. Als Vierstroom-lid kunt u krukken, een rollator of een looprek lenen in een van de Vierstroom Thuiszorgwinkels. Of het nu gaat om hulp na een geplande behandeling, of in een acute situatie. Onze medewerkers adviseren u, zodat u sneller herstelt met de juiste hulpmiddelen. 

Er zijn verschillende soorten krukken en looprekken beschikbaar in de Thuiszorgwinkels: elleboogkrukken (kind en volwassenen), reumakrukken, onderarmschaalkrukken, okselkrukken en looprekken (standaard, inklapbaar en voor kinderen).

‘‘Voor mijn heupoperatie had ik krukken gehaald in de Thuiszorgwinkel. Ik heb mijn ogen uitgekeken daar! Die hulpmiddelen hebben een enorme meerwaarde bij het herstel.’’ – Marianne (64)

Uw voordeel als Vierstroom-lid

  • Leen gratis krukken of een rollator of een looprek in een van de Vierstroom Thuiszorgwinkels;
  • Het lidmaatschap van Vierstroom is een gezinslidmaatschap: iedereen van het gezin mag hiervan gebruikmaken. Elk gezinslid mag éénmaal per kalenderjaar, maximaal 8 weken aaneengesloten gratis krukken of een rollator of een looprek lenen;

Verder lezen?

Log in als lid van de Vierstroom of klik hier en wordt vandaag nog lid.
Wel lid maar geen account? Klik hier en maak een account aan.

Algemene Voorwaarden
Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

Nog geen lid van Vierstroom?

  • 10% korting op gehele verhuur- en verkoopassortiment
  • Deskundig advies
  • Zes winkels, dus altijd één in de buurt
  • Gratis krukken of een rollator of een looprek lenen