Vierstroom ledenservice

Vierstroom Ledenservice

Word lid en betaal dit jaar slechts €10 (i.p.v. €26,95).

Of je nu zorg nodig hebt of niet, Vierstroom staat altijd voor je klaar. We zijn er om je te begeleiden en ondersteunen bij al je zorg- en hulpvragen, ook als je nog geen zorgbehoeften hebt. Word vandaag nog lid en betaal slechts €10,- (i.p.v. €26,95)! De actie loopt tot 15 mei.

 

Als lid krijg je o.a. 

  • Persoonlijk advies van de ledenconsulenten bij hulp- en (mantel)zorgvragen. 
  • 10% korting in de Vierstroom Thuiszorgwinkels op alle hulpmiddelen inclusief gratis loophulpmiddelen.
  • Korting op services aan huis zoals de kapper, pedicure, maaltijden, huishoudelijke hulp en personenalarmering.
  • Voordelige uitstapjes zoals dagtochten en rondvaarten.
  • Lezingen, webinars en cursussen over o.a. (levens)testament, gezondheid, leefstijl, reanimatie.

Onze ledenconsulenten

De gezichten achter Vierstroom ledenservice

Gerrie: “Wat ik mooi vind aan de Ledenservice van Vierstroom is dat als je ons belt, mailt of chat je zeker weet dat je persoonlijk contact krijgt met een medewerker.”

Wij zijn er om jou persoonlijk te begeleiden. Ben je op zoek naar zorgdiensten, sociale activiteiten, of praktische hulp? Geen probleem, wij zijn er om naar je te luisteren en de juiste oplossingen te vinden die bij jou passen.

Diensten van Vierstroom Ledenservice

Diensten en ledenvoordelen

Vierstroom Ledenservice

Als Vierstroom-lid sta je er niet alleen voor. Vierstroom wijst jou de weg naar een vitaal leven. Jij staat centraal. We begrijpen dat ouder worden speciale behoeften met zich meebrengt. Wij streven ernaar zorg te bieden die is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Bij Vierstroom bepaal je zelf hoe jouw lidmaatschap eruitziet. We bieden flexibiliteit, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Nieuwsgierig naar wat Vierstroom nog meer te bieden heeft? Neem dan snel een kijkje op onze dienstenpagina.

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Bij Vierstroom geloven we dat vitaliteit niet alleen over gezondheid gaat. Het omvat ook passie, betrokkenheid en levenslust.

Onze nieuwspagina plaatst regelmatig diverse nieuwsberichten om je te inspireren. Of je nu op zoek bent naar tips voor een gezonder leven. Of op de hoogte wilt blijven van innovatieve zorginitiatieven. Onze nieuwspagina biedt het allemaal.

Drie keer per jaar geven wij het Vierstroom Magazine uit. Dit magazine staat altijd vol met informatie over gezondheid, vitaliteit, prettig en veilig wonen, (financiele) regelzaken, events en (mantel)zorg en hulp. 

De Vierstroom ledenpas

Vanaf 1 januari 2024 heb je geen fysieke plastic ledenpas meer nodig. Alles kan je digitaal via de website of met alleen je postcode en huisnummer regelen. Dat is gemakkelijk voor jou én het is ook nog eens gunstig voor het milieu.