Wijzer in Vitaal leven

Op deze pagina kun je informatie vinden over gezondheid, vitaliteit, prettig en veilig wonen, (financiele) regelzaken, events en (mantel)zorg en hulp. Daarmee krijg je inzicht in mogelijke oplossingen voor uw persoonlijke situatie. Want zonder zorgen vitaal blijven is vanzelfsprekend voor ons. 

Nieuws

Wij plaatsen regelmatig diverse nieuwsberichten over gezondheid, vitaliteit, prettig en veilig wonen, (financiele) regelzaken, events en (mantel)zorg en hulp. Nieuwsgierig? Klik snel verder. 

Vierstroom Magazine

Ook digitaal!

Speciaal voor haar leden geeft Vierstroom drie keer per jaar het Vierstroom Magazine uit. Dit magazine staat altijd vol met informatie over gezondheid, vitaliteit, prettig en veilig wonen, (financiele) regelzaken, events en (mantel)zorg en hulp. We laten mensen aan het woord die zelf iets bijzonders hebben meegemaakt of geïnitieerd hebben in hun persoonlijk leven. Hun ervaringen is een inspiratie voor ons en voor anderen. Naast de inspirerende verhalen biedt Vierstroom Magazine exclusief voor leden aanbiedingen en events.

Vierstroom Magazine kan je ook digitaal bekijken. Klik op de covers en zie de extra mogelijkheden van het Vierstroom Magazine digitaal. Je kan bijvoorbeeld heel gemakkelijk het magazine doorbladeren en de tekst vergroten door in te zoomen. Daarnaast kun je het magazine opslaan en afdrukken.

Vraag het de ledenconsulent

Naast vragen over over de inzet van zorg voor uzelf of een naaste, kunnen de ledenconsulenten u ook informeren over gezondheid, vitaliteit, prettig en veilig wonen en (financiele) regelzaken. De ledenconsulenten kunt u als volgt bereiken.

Chat: deze verschijnt rechtsonderin op deze website.
Telefoon: 088 - 0900 400 (maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur)
E-mail: ledenservice@vierstroom.nl

Diensten

Ook zijn er diverse lezingen, diensten en cursussen die ondersteunen bij een vitaal leven. Klik op de knop voor ons aanbod. 

De ledenconsulenten kunnen u daarover ook informeren.