Welkom bij Vierstroom Hulp Thuis!

Jij zorgt als hulp in de huishouding voor een schoon en leefbaar huis bij jouw klanten. Je ondersteunt en begeleidt klanten die niet alles zelf meer kunnen doen, zodat klanten zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Je brengt structuur in het huishouden met vooral huishoudelijke taken, zoals schoonmaken en de was doen. Maar ook met een stukje persoonlijke aandacht. Je bent betrokken; je hebt oog voor de mens. Je signaleert als er meer hulp nodig is of verwijst klanten door. 

Werken als huishoudelijk hulp is werk waar je trots op mag zijn en werk waar je blij van wordt!

Je gaat werken in je eigen woonplaats of in de buurt hiervan, dus je kunt lekker op de fiets naar je klanten. En hoe handig is het dat je zelf kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent? Je krijgt toegang tot onze Vierstroom Hulp Thuis App waarin je kunt zien welke collega’s allemaal in jouw regio werken en op de hoogte gehouden wordt van de laatste nieuwtjes.

Bij Vierstroom Hulp Thuis is alles netjes geregeld!

- Jij bepaalt op welke dagen je wilt werken en op welke tijden
- Je salaris is volgens onze cao VVT. Dit houdt in een bruto uurloon van €13,52 exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering
- Elke dag dat je werkt ontvang je een fietsvergoeding van € 1,37 netto

Enthousiast geworden om iets voor een ander te betekenen?  Solliciteer direct onder deze pagina via het sollicitatieformulier. 
Op zoek naar een andere functie bij Vierstroom Hulp Thuis? Lees dan hieronder de beschikbare vacatures. 

Beschikbare vacatures

Kom jij ons team versterken?

Vierstroom Hulp Thuis heeft diverse vacatures open staan, zowel op kantoor in Zoetermeer als bij de cliënten thuis in ons hele werkgebied.

Bekijk hieronder welke vacatures dit zijn en solliciteer!