Vierstroom

Over ons

Werken bij Vierstroom

Wil jij écht iets voor anderen betekenen?

Door alle veranderingen in de zorg kan het idee ontstaan dat alles alleen nog maar om het verlenen van basiszorg draait. Wij merken juist dat cliënten langer thuis willen wonen en daar zelf de regie over willen houden. Dat gaat niet altijd vanzelf. Dat vraagt om mensen die complexe zorg kunnen bieden, die verantwoordelijkheid durven nemen en vooral iets voor anderen willen betekenen. Bij Vierstroom werken we daar graag aan. Elke dag weer. Waarbij we beseffen dat het steeds belangrijker wordt om risico’s goed in te schatten, verbanden te leggen tussen aandoeningen en op tijd in te grijpen, als dat nodig is. Dat maakt werken in de zorg een échte uitdaging. Wil jij samen met ons het verschil maken en werken bij Vierstroom?

Solliciteer direct!

Word jij onze nieuwe collega?

Zoek je een uitdagende baan waarin je een wereld van verschil maakt voor iemand anders? Een baan met verantwoordelijkheid en een manier van werken die bij jou past? Ga dan snel naar direct solliciteren!

Op stap met wijkverpleegkundige Margriet

We volgden een dagje onze collega Margriet. Je ziet dat het werken in de wijkverpleging afwisselend, uitdagend en dynamisch is. Kijk jij mee?

 


Verpleeghuiszorg door Vierstroom Verpleeg Thuis

Marieke van Oldewarris legt je graag uit waarom dit concept en werken voor Verpleeg Thuis zo uniek is.

 

ANBO ambassadeur John de Wolf op stap met wijkverpleegkundige Annet

John de Wolf is ambassadeur van de ANBO. Hij zet zich in om met de krapte op de arbeidsmarkt vacatures op creatieve wijze ingevuld te krijgen. Ook in de wijkverpleging zijn er volop vacatures voor verzorgenden en verpleegkundigen. John ging op stap met onze wijkverpleegkundige Annet en sprak met regiomanager Eric van der Linde. Klik hier voor een filmpje daarover.