Werken bij Vierstroom Zorg Thuis, Hulp Thuis en Veilig Thuis - Vierstroom

Vierstroom

Over ons

Werken bij Vierstroom

Wil jij écht iets voor anderen betekenen?

Door alle veranderingen in de zorg kan het idee ontstaan dat alles alleen nog maar om het verlenen van basiszorg draait. Wij merken juist dat cliënten langer thuis willen wonen en daar zelf de regie over willen houden. Dat gaat niet altijd vanzelf. Dat vraagt om mensen die complexe zorg kunnen bieden, die verantwoordelijkheid durven nemen en vooral iets voor anderen willen betekenen. Bij Vierstroom werken we daar graag aan. Elke dag weer. Waarbij we beseffen dat het steeds belangrijker wordt om risico’s goed in te schatten, verbanden te leggen tussen aandoeningen en op tijd in te grijpen, als dat nodig is. Dat maakt werken in de zorg een échte uitdaging. Wil jij samen met ons het verschil maken en werken bij Vierstroom?

Word jij onze nieuwe collega?

Zoek je een uitdagende baan waarin je een wereld van verschil maakt voor iemand anders? Een baan met verantwoordelijkheid en een manier van werken die bij jou past? Ga dan snel naar direct solliciteren!

Op stap met wijkverpleegkundige Margriet

We volgden een dagje onze collega Margriet. Je ziet dat het werken in de wijkverpleging afwisselend, uitdagend en dynamisch is. Kijk jij mee?