Regio Woerden

Wijkteam

Heeft u een verpleeghuisindicatie, maar geeft u er de voorkeur aan om thuis te blijven wonen in uw vertrouwde omgeving? Vierstroom Verpleeg Thuis komt bij u langs en bespreekt de mogelijkheden. We kijken samen met u en uw familie/mantelzorg hoe wij invulling kunnen geven aan uw hulpvraag. Hierbij hebben wij niet alleen oog voor de lichamelijke zorg, maar plannen wij ook welzijnsmomenten in en zorgen wij voor een opgeruimde leefomgeving. Indien gewenst bieden wij ondersteuning bij de maaltijden.

Afspraak verzetten? Dit kunt u doorgeven aan de medewerkers die bij u langs komen, of via mail of telefoon aan het team.

Telefoon: 088 - 426 2174
E-mail: team.woerden@vierstroomverpleegthuis.nl

Coördinerend verpleegkundige

Henny Vermeer

Telefonisch bereikbaar op: 06 - 1821 0443
Via mail bereikbaar: henny.vermeer@vierstroomverpleegthuis.nl

Henny Vermeer komt graag bij u langs. Heeft u momenteel nog geen verpleeghuisindicatie, maar neemt uw zorgvraag wel toe, dan kunt u ook contact met haar opnemen. Samen bekijken we de mogelijkheden en vragen wij eventueel de indicatie voor u aan. Ons uitgangspunt hierbij is dat u zo veel als mogelijk u leven kunt blijven leven, zoals u dat wilt. In uw eigen huis, met ondersteuning van ons.