Online Gezondheidscheck!

Check hoe fit en gezond u leeft zodat u die dingen kunt doen die bij u passen! Met de persoonlijke gezondheidscheck van &niped krijgt u meer inzicht in eigen gezondheid, zodat u bepaalt welke stappen u zet.

Grip op gezondheid

Om gezond en vitaal te leven, is het belangrijk om inzicht te hebben in uw huidige gezondheid. Al meer dan 350.000 mensen in Nederland deden de persoonlijke gezondheidscheck van &niped. Die is gemakkelijk, laagdrempelig en snel. De uitkomst helpt u in beeld te krijgen wat beter kan, en zo het risico op veelvoorkomende ziektes zoveel mogelijk te verkleinen.

&niped (Netherlands Institute for Prevention and e-Health Development) is een kennisinstituut, gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en toepassing van persoonlijke preventie, vroegdiagnostiek en E-health.

Ik dacht dat het met mijn gezondheid wel snor zat, maar wilde het toch checken. Bleek mijn cholesterol verhoogd! Goed dat ik de tijd heb genomen voor deze check. – Jos (64)

Uw voordeel als Vierstroom-lid

Deelname voor leden van Vierstroom is gratis! Normaal betaalt u voor deze Persoonlijke Gezondheidscheck bij &niped € 16,95.

Let op: bent u al onder behandeling voor een (chronische) ziekte dan raden wij de deelname aan de online gezondheidscheck af.

Zo werkt het:

  • Ga naar www.persoonlijkegezondheidscheck.nl/vierstroomleden of klik hier
  • Meld u aan door uw e-mailadres in te vullen. 
  • Doe de test door de vragenlijst in te vullen. Dit kost ongeveer 30 minuten.
    Op basis van deze vragenlijst - opgesteld door &niped* - wordt een goed beeld verkregen van hoe gezond u leeft en op welke terreinen er iets te verbeteren valt.

Verder lezen?

Log in als lid van de Vierstroom of klik hier en wordt vandaag nog lid.
Wel lid maar geen account? Klik hier en maak een account aan.

Algemene Voorwaarden
Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

Nog geen lid van Vierstroom?

  • Gratis voor leden van Vierstroom
  • Inzicht in uw persoonlijke gezondheid en leefstijl
  • Uw privacy is gegarandeerd
  • Objectieve meetuitslag