Cursus Reanimatie en AED bij Volwassenen

Leer om te gaan met reanimatie, een AED en bewusteloosheid, en redt levens! Via Vierstroom volg je voordelig deze cursus van Livis.

Je voordeel voor Vierstroomlid

Leden van Vierstroom betalen € 44,95 in plaats van € 66,- voor deze cursus. Er zijn ook zorgverzekeraars die de hele cursus vergoeden. Informeer hiernaar bij uw eigen zorgverzekeraar.

Kennis redt levens

Als je weet hoe je iemand reanimeert, kan dat levens redden! Vierstroom biedt via Livis de cursus Reanimatie en AED bij volwassen aan. AED staat voor Automatische Externe Defibrillator, een draagbaar toestel dat wordt gebruikt bij de reanimatie van een persoon met een hartstilstand.

“Iedereen kan eerste hulp geven. Jong of oud, je kunt altijd helpen bij een ongeval” – Rick, EHBO-trainer bij Livis

Theorie in praktijk

Meld je aan voor de cursus Reanimatie en AED bij Volwassenen van Livis. Livis is partner van het Rode Kruis en het Oranje Kruis en de grootste landelijke aanbieder met praktijktrainingen op meer dan 200 locaties. Hun cursussen worden door cursisten beoordeeld met een 8,6.

De cursus bestaat uit twee delen:

  • Een online gedeelte met theorie: je leert over acuut levensreddend handelen bij volwassenen, bijvoorbeeld in het geval van een hartaanval. Je leert volwassenen reanimeren, een AED te gebruiken en wat te doen bij een verstikking of een verslikking. Dit online duurt ongeveer 2 a 3 uur. Je rondt dit onderdeel af met een eindtoets;
  • Een praktijksessie bij jou in de buurt: na het afronden van de online theorie, oefen je tijdens de praktijksessie. Je leert:
    - Zelf te reanimeren.

Verder lezen?

Log in als lid van de Vierstroom of klik hier en wordt vandaag nog lid.
Wel lid maar geen account? Klik hier en maak een account aan.

Algemene Voorwaarden
Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

Nog geen lid van Vierstroom?

  • Leer levensreddend handelen.
  • In je eigen tempo.
  • Bij jou in de buurt.
  • Ruim € 20,- korting.