Rondvaart over de IJssel vanaf Zutphen - 31 juli 2024

Vaar mee over de IJssel, een van de mooiste rivieren van Nederland, en geniet van de mooie bezienswaardigheden én een heerlijke lunch. Ook als je minder goed ter been bent, kan je meevaren met de rondvaart over de IJssel die Van der Valk Vakanties organiseert. Als lid van Vierstroom ontvang je tot €15,- korting op deze dagtocht. Je betaalt €85,- in plaats van €100,-!

Stap mee aan boord!

Het plezier van een dagje ertussenuit in de buitenlucht. Mét voordeel als Vierstroom-lid, zonder het gedoe van het zelf hoeven te regelen. Op 31 juli gooien we de trossen los!

"De IJssel is zo mooi door de natuur en de mooie stadjes." - Els (66)

De rondvaart begint bij de prachtige hanzestad Zutphen, vanaf hier varen we met de rondvaartboot 'MS Eureka' stroomopwaarts over de IJssel richting Dieren. We passeren de Cortenoeverse brug waar aan de linkeroever een uitloop zit van de hoogwatergeul die alleen bij extreem hoog water volloopt. Ook passeren we Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland met een voetveerverbinding met Brummen. Brummen is de plaats waar de IJssel samenkomt met de Veluwe. Bij het dorpje Dieren keert de boot om en varen we terug naar Zutphen.

Programma:

  • Vertrek per touringcar vanaf Zoetermeer, Gouda, Woerden, Alphen aan den Rijn, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.
  • Vertrek van de rondvaartboot in Zutphen rond 12.00 uur.
  • Lunchbuffet aan boord (niet uitgeserveerd), bestaande uit  3 soorten broodjes, bruin brood, krentenwegge, 3 soorten vleeswaren, 2 soorten kaas en zoet beleg, koffie/thee en melk.
  • Om 15.00 uur zijn we weer terug bij de kade en staat de touringcar weer klaar om je terug te brengen naar de opstapplaats.

Let op: per opstapplaats geldt een minimum aantal deelnemers. Programma en tijden onder voorbehoud van wijzigingen. 

Voordeel voor leden

Als Vierstroom-lid betaal je € 85,00 in plaats van € 95,00 per persoon. Dit is inclusief busvervoer, de boottocht en de lunch. Vierstroom-leden die reserveren vóór 1 juli 2024, betalen bovendien geen reserveringskosten van € 5,- p.p. Ben je

Verder lezen?

Log in als lid van de Vierstroom of klik hier en wordt vandaag nog lid.
Wel lid maar geen account? Klik hier en maak een account aan.

Algemene Voorwaarden
Op het lidmaatschap van Vierstroom Ledenservice en de diensten en evenementen die in dat kader worden aangeboden, zijn de Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Vierstroom Ledenservice van toepassing.

Nog geen lid van Vierstroom?

  • Beleef vanaf het water van de IJssel de prachtige omgeving.
  • Tot €15,- korting voor leden van Vierstroom. 
  • Inclusief uitgebreide lunch.
  • Voor 1 juli 2024 geboekt = geen reserveringskosten.