Kom jij bij ons werken?

Wij verwelkomen jou graag!

Werken bij Vierstroom is zeer veelzijdig. Van huishoudelijke hulp tot verpleegkundige, er is altijd wel een vacature die het beste bij jou past. Ons zorgaanbod is ondergebracht in vier bedrijven. Vierstroom Hulp Thuis voor de huishoudelijke ondersteuning, Vierstroom Zorg Thuis voor de wijkverpleging, Vierstroom Verpleeg Thuis voor de verpleeghuiszorg aan huis. Vierstroom Ledenservice biedt leden snel toegang tot praktische gezondheidsvragen, als medewerker ben je automatisch lid van de ledenservice.

Vierstroom Hulp Thuis

Wat leuk dat je interesse hebt in werken bij Vierstroom Hulp Thuis!
Bij ons kun je werken als huishoudelijk medewerker. Hierbij help je anderen die niet alles meer zelf kunnen. Je biedt huishoudelijke ondersteuning door te zorgen voor een schone leefomgeving. Bij ons staat het belang van de klant én medewerker altijd voorop. Wij werken met aandacht en plezier!

Klik hieronder op de knop om te solliciteren.

Vierstroom Zorg Thuis

Bij Vierstroom Zorg Thuis doet en bouwt iedereen mee aan de zorg in de wijk. Als professional krijg jij bij ons de ruimte, zodat onze cliënten de allerbeste zorg ontvangen en langer thuis kunnen blijven wonen. Van persoonlijke verzorging of wondzorg tot en met preventie- en dementiezorg. Door de inzet van slimme digitale hulpmiddelen bouw je ook mee aan de zorg van morgen.

Dat doe je natuurlijk niet alleen, want bij ons werk je samen met andere aanpakkers die altijd voor elkaar klaar staan. Er is geen uitdaging die we niet samen aan kunnen. Wij zijn trots op ons mooie vak, trots op elkaar en daarom gaan we elke dag vol energie aan de slag.

Bij ons kan je vol vertrouwen op pad. Zowel op de Vierstroom e-bike als op jouw eigen carrièrepad. Fit én vitaal kan jij je blijven ontwikkelen want iedereen in onze organisatie doet- en telt mee. Ons uitgangspunt is dat als jij je werk goed kan doen, de cliënten dat ook merken. Zo maken wij met elkaar het verschil. Bekijk onze vacatures voor jouw mogelijkheden.

Vierstroom Verpleeg Thuis

Vierstroom Verpleeg Thuis heeft in het hele werkgebied volop mogelijkheden voor medewerkers van niveau 2 t/m 5, ook zonder diploma heeft u de mogelijkheid om te komen werken bij ons. Wij bieden lange zorgmomenten bij de cliënt thuis en er zijn mogelijkheden om 8 uurs diensten te werken.

  • Een uitdagende baan in de zorg met langdurende zorgmomenten?
  • Een gunstige auto-lease regeling (auto van de zaak)? 
  • Meer tijd hebben voor de client?
  • Naast je zorgtaken ook tijd hebben voor het welzijn van de cliënt?
  • Samen met mantelzorgers ervoor zorgen dat mensen met een verpleeghuisindicatie thuis kunnen blijven wonen?
  • Een baan zonder veel registratie/administratie.
  • Mogelijkheid om 8 uurs diensten te werken.