Vierstroom

Over ons

Personenalarmering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Uitglijden in de badkamer of struikelen op de trap: het kan iedereen overkomen. Gelukkig is er personenalarmering via Vierstroom Ledenservice. Daarmee heeft u altijd direct contact met mensen die u in een noodsituatie kunnen helpen. Uw zoon of dochter bijvoorbeeld, of met het verpleegkundig team dat 24/7 voor u klaar staat. Met een personenalarm is één druk op de alarmknop voldoende. Thuis of onderweg.

Kies het abonnement dat bij u past
Vierstroom werkt samen met Personenalarmering voor het aanbieden van verschillende abonnementen. Deze kunnen gekoppeld zijn aan uw mantelzorger of aan een professionele verpleegkundige. Zo is er altijd een abonnement dat bij u past.

Meer weten of wilt u personenalarmering aanvragen? Bel of mail naar: 088 – 0900 400 (lokaal tarief) of ledenservice@vierstroom.nl. Wij adviseren u graag over het abonnement dat het beste bij u past.

Bent u lid van Vierstroom Ledenservice ga dan naar Diensten. Als lid krijgt u €1,- korting op de maandelijkse abonnementskosten.

Bent u geen lid van Vierstroom Ledenservice, maar wilt u wel personenalarmering aanvragen, gaat u dan naar Personenalarmering.